ZONWERING

We zijn allemaal fan van de zon, maar overmatige lichtinval in je woning is niet altijd even leuk. Door te investeren in zonwering bepaal je zelf de lichtinval en hou je de zonnestralen tegen voor die het glas bereiken. Je wint in feite twee keer. Je beschermt je tegen de warmte tijdens de warme zomermaanden, terwijl je volop geniet van de zon tijdens de koudere maanden in het najaar. We stellen je hieronder graag de verschillende mogelijkheden op gebied van zonwering voor. 

Windvaste screens zijn de makkelijkste en meest efficiënte oplossing om je ramen of wanden een discrete en functionele waarde te geven. Deze zonwering past zich aan alle breedtes en hoogtes aan en regelt perfect het zonlicht en de warmte die van buiten komt. Deze screens zijn windvast tot meer dan 180 km/h en kunnen manueel, elektrisch of draadloos bediend worden. Je kan kiezen uit 8 verschillende standaard framekleuren en de screens kunnen ook zorgen voor een volledige verduistering. Bovendien wordt het zonlicht gefilterd, maar blijft het zicht naar buiten behouden.
De verticale zonwering Vertitex II beschermt dan weer tegen de verblindende zon en tegen nieuwsgierige binnenkijkers. Door de compacte bouwwijze, de talrijke varianten en de veelzijdige functies voor zicht- en weersberscherming is de zonwering écht een alleskunner onder de verticale zonwering.

screens

Grote ramen laten veel zonlicht binnen. Om optimaal te genieten van het daglicht is investeren in binnenzonwering een goeie keuze. Naast de functionaliteit zorgt binnenzonwering ook voor een warme en gezellige sfeer. Intersol beschikt over een breed gamma en oplossingen op maat voor alle soorten ramen. Van rolgordijnen tot lamellen. Binnenzonwering zorgt bovendien ook voor extra isolatie tijdens de winter, wat voor een lager energieverbruik en -kost zorgt. Intersol zorgt uiteraard voor een deskundige plaatsing en uitvoering van je binnenzonwering.

Binnenzonwering

Intersol beschikt over verschillende terrasoverkappingen die uitschuifbaar zijn en beschermen tegen de zon. Ook wel gekend als zonnetenten. Er is keuze uit verschillende kleuren doeken uit de collectie van Weinor. De doeken van de zonnetenten zijn steeds vuil- en vetafstotend, schimmelwerend en rotvrij. Ze worden ook steeds behandeld met een speciale waterdichte coating en zijn gemakkelijk in onderhoud. Uiteraard behouden ze hun kleur en zijn ze weerbestendig. Kom gerust even langs in onze showroom in Roeselare voor meer info en deskundig advies over ons aanbod zonnetenten!

Zonnetenten