OVERKAPPINGEN

Met een terrasoverkapping geniet je het hele jaar door van je tuin en het leven buiten. Zelfs in de herfst of de winter ben je beschermd tegen regen, wind of de zon. Intersol werkt steeds met duurzame materialen zodat je levenslang kan genieten van je investering. Als klant kies je zelf hoe je deze overkapping afwerkt. Met een dak dat kan open schuiven, een lamellen dak of vast dak. Hieronder geven we alvast meer uitleg over de verschillende mogelijkheden! 

Het Sky Lounge lamellendak met gemotoriseerd, intrekbaar dak creëert een extra leefruimte op maat en een hoogwaardige terrasbescherming, aangepast aan alle seizoenen. Vrijstaand in je tuin of aangebouwd als verlengstuk van je woning, kleedt het jouw terras aan met stijl. Je kan zelf de opening van je overkapping aanpassen vanuit je luie zetel met de afstandsbediening. Zo ga je van een geïsoleerd terrasdak naar een volledig opengeschoven dak in slechts enkele seconden! Sky Lounge biedt hier ook de optie om te kiezen voor LED-verlichting.

Openschuivend dak

Voor een terrasoverkapping met verstelbare lamellen, kiest Intersol voor Solisysteme. Dat is het perfecte compromis tussen luifel en veranda. Je hoef je BBQ met vrienden dus niet meer af te zeggen omwille van slecht weer. Met dit systeem heb je het weer volledig zelf onder controle. Je kan kiezen voor twee versies: reference & elegance. Deze twee versies hebben dezelfde kwaliteit en garantie met hetzelfde lamellendak. Wat hen onderscheidt is de techniciteit en de aanpasbaarheid van de structuur, afhankelijk van het project. 

Lamellen Dak

Een terrasoverkapping met vast dak maakt een vergroting van je woning mogelijk waarbij de reeds bestaande architectuur wordt gerespecteerd. De sobere en trendy constructie van deze moderne overkapping geef je woning een modern én elegante tint. De woninguitbreiding met plat dak biedt een groter binnenvolume, vergroot de indelingsmogelijkheden en garandeert een optimaal gebruik van je nieuwe leefruimte. 

Vast dak

Intersol plaatst ook heel wat overkappingen voor horecazaken. Panama is een telescopische terrasoverkapping die in verschillende vormen en hoogtes kan worden aangeboden. We merken dat restaurants soms willen uitbreiden, omdat ze binnen te weinig tafels kunnen plaatsen. Een overkapping biedt dan dé perfecte oplossing. Je creëert meer ruimte en je zorgt ook meteen voor meer lichtinval in de zaal. Deze gesloten uitbreiding kan bij mooi weer perfect omgevormd worden tot een openlucht terras. Sfeer en gezelligheid gegarandeerd!

Horeca

Panama is een telescopische zwembadoverkapping die in verschillende vormen en hoogtes kan worden aangeboden. Een zwembadoverkapping zorgt ervoor dat het zwemwater minder snel vuil wordt alsook op temperatuur blijft. Deze overkapping is bestand tegen hevige wind, regen en sneeuw. Een Panama zwembadoverkapping kan in alle kleuren gelakt worden en kan geopend worden in de richting die je zelf wenst. Je kiest voor een schuifsysteem met of zonder rails. 
Luna is een zelfdragende gebogen pergola die als overkapping over je zwembad kan geplaatst worden. Deze is bestand tegen rukwinden tot 120 km/h. Je kan kiezen voor verschillende uitbreidingsmogelijkheden zoals dimbare LED-verlichting, schuif- of vouwwanden en zonweringscreens. 

zwembadoverkapping