GLAZEN WANDEN

Je hebt al een leuke ruimte buiten gecreëerd met een overkapping waar je tijdens de lente en zomer volop van geniet. Maar wat als je het hele jaar door buiten zou kunnen genieten? Intersol biedt tal van mogelijkheden om je overkapping, pergola,… van een vaste glazen wand te voorzien.
Of je wil het warme, gezellige gevoel van binnen in één lijn doortrekken naar je terras buiten? Dan kan je opteren voor schuifbare glazen wanden waarbij je met één druk op de afstandsbediening één grote, doorlopende ruimte van binnen naar buiten maakt. Zalig toch? Intersol luistert graag naar je wensen om ze nadien werkelijkheid te laten worden!

Glazen schuifwanden zorgen voor een perfecte harmonie tussen het binnen- en buitenleven. Parallel op te schuiven, profielloze glaselementen zorgen voor een vrije blik naar buiten, alsook een langer terrasseizoen! Dankzij de ‘meenemer-functie’ kan je met één druk op de knop een volledig glazen front sluiten. De glazen schuifdeur W17 van Weinor is perfect geschikt voor je terrasoverkapping, buitenconstructie of als ruimtescheiding in je interieur. Met het Soft-Closing systeem laten de glazen elementen zich zacht en gemakkelijk bewegen. De inschuifoptie zorgt er bovendien voor dat de glaselementen gemakkelijk kunnen gesloten worden en het biedt ook extra ondersteuning.

glazen Schuifwanden

Misschien heb je op dit moment al een terrasoverkapping waar je volop van geniet, maar wil je het buitenseizoen graag nog wat verlengen. Zo kan je er voor kiezen om de zijkant van je overkapping te voorzien van een vaste, glazen wand. Daardoor hou je de wind en regen buiten en kan je ’s avonds langer genieten van zalige momenten buiten met familie of vrienden. Uiteraard kunnen we vaste glazen wanden ook voorzien voor pergola’s of andere doeleinden. Met een vaste glaswand maak je van je overkapping een prachtige tuinkamer. Zaakvoerder Koen en het team van Intersol adviseren je graag in de showroom in Roeselare!

Vaste Wanden